Prijzen

Hieronder ziet u een overzicht van onze prijzen per nacht. We houden van een duidelijke prijs, geen verrassingen achteraf of onderaan de streep. De prijzen hieronder zijn daarom inclusief toeristenbelasting, douche- en toiletgebruik, warm water, elektra, loospunt chemisch toilet, watertappunt, fietsenstalling met oplaadpunten e-bike, gebruik koelkast / vriezer / magnetron en WIFI!

Prijzen 2020

Alle onderstaande prijzen zijn per nacht en inclusief toeristenbelasting, milieuheffing en voorzieningen.
(6 ampère stroom, gebruik sanitair, WIFI, fietsenstalling met oplaadpunten e-bike, gebruik koelkast/vriezer/magnetron)

Groot object (caravan, vouwwagen, tent v.a. 2 personen) € 7,-
Tarief per persoon € 5,50
Camper € 8,-
Klein object (Bijzettent, puptent, 1-persoonstent) € 5,-
Auto € 1,-
Huisdieren € 1,50
Vakantiewoning Zie vakantiewoningen
tijdens de week van de Nijmeegse Vierdaagse gelden andere tarieven

Voor meer informatie, of om te boeken, neem gerust contact met ons op.

Aankomst / vertrek

Helaas opent onze camping later in het seizoen ivm de Coronacrisis. We hopen eind mei ons campingveld te openen, maar dit is afhankelijk van de maatregelen omtrent de crisis. Onze vakantiewoningen zijn wel beschikbaar, omdat deze voorzien zijn van privé sanitair. Raadpleeg deze site, onze Facebookpagina en Instagram voor het laatste nieuws. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Aankomst voor uw kampeerverblijf kan bij ons vanaf 13:00 uur. Voor de vakantiewoningen geldt 15:00 uur.
Vertrektijd vóór 11.00u, dit geldt voor kampeerders en huurders van onze vakantiewoningen. Vertrekken na 11u is in overleg mogelijk bij voldoende beschikbaarheid.

Langdurig verblijf

Wij hebben bewust geen seizoenplaatsen. We vinden het juist belangrijk én gezellig om een wisselend publiek te mogen verwelkomen!

Lang verblijf is wel mogelijk, in overleg, met een maximum van een aantal maanden. Wij maken dan zelf met u afspraken over de termijn en de prijs.. Een aantal ‘losse’ maanden verblijven in het seizoen, behoort ook tot de opties.

Bel of mail ons even voor de prijzen en mogelijkheden van lang verblijf.