Vakantiewoningen

Camping Lagewald heeft 3 luxe vakantiewoningen: ‘Groen’, ‘Weids’ en ‘Rust’. Toepasselijke namen vonden wij, kenmerkend voor onze visie en ons terrein. Maar vooral ook dat wat u vindt bij een verblijf in een van deze huisjes! Kom volledig tot rust, onthaast onder het genot van een drankje op uw privéterras, geniet van het weidse uitzicht en de prachtige natuur in de omgeving! De woningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming, vaatwasser, inloopdouche, privé fietsenstalling mét oplaadpunten, apart toilet, overdekt terras, openslaande tuindeuren, 2 slaapkamers en nog veel meer! Onderstaande foto’s geven u een goed beeld van de huisjes ‘Groen’, ‘Weids’ en ‘Rust’.

LANDELIJK OVERNACHTEN IN LUXE!

We hebben veel aandacht en tijd besteed aan onze vakantiewoningen, van handgemaakte meubels tot een riant houten terras. We hebben ervoor gekozen de vakantiewoningen veelal zelf te realiseren, ook maken we de woningen zelf met zorg schoon en zorgen we keer op keer voor fris gewassen beddengoed! We vinden het belangrijk dat onze vakantiewoningen, net als de camping, passen bij onze visie. Waarin ruimte, ontspanning, landelijke sferen en hygiëne centraal staan. De ligging is ideaal gelegen op het zuiden, grenzend aan de camping.

Onze eerste vakantiewoning ‘Groen’ is voor het seizoen van 2017 gereed gemaakt, ‘Weids’ is in 2019 in gebruik genomen, en ‘Rust’ is momenteel in aanbouw en hopelijk voor seizoen 2021 helemaal af! Meerdere vakantiewoningen huren naast elkaar is dus ook mogelijk! We noemen hierbij wel dat rust op onze camping een groot goed is. Voor onze gasten, voor onszelf, maar vooral ook voor de natuur en de dieren. Verblijf met grote groepen, vrijgezellenfeesten en dergelijke zijn dan ook niet toegestaan. Vooraf een kijkje komen nemen, dat kan! We heten u van harte welkom!

Onze vakantiewoningen zijn allen geschikt voor maximaal 4 personen.

PRIJZEN VAKANTIEWONINGEN 2021

Open van 1 mei tot 1 oktober
Prijzen per nacht, minimaal verblijfsduur van 3 nachten.

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
- 1-2 personen €100 per nacht.
- 3-4 personen €120 per nacht.

Vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen
- 1-2 personen €120 per nacht.
- 3-4 personen €140 per nacht.

Bovenstaande prijzen zijn per nacht, inclusief toeristenbelasting en alle luxe voorzieningen van onze compleet ingerichte vakantiewoningen.
Zoals bijvoorbeeld WIFI, keukenlinnen en bedlinnen. We vragen u alleen zelf handdoeken mee te nemen

Algemene impressie

Impressie "Groen"

Impressie "Weids"

Impressie "Rust"

Woning in aanbouw, foto’s volgen